26 Aralık 2010 Pazar

2011 Burç Tahminleri-1


2011 Burç Tahminleri-1
Felaket Tellalı Susan Miller'ı s.ktiredin, bana kulak verin.

Koç(21 mart-19 nisan): 2011 yılında bazı insanlarla anlaşmazlıklar yaşayacaksın. Arkadaş çevrene çok dikkat et, yüzüne karşı iyi ama arkandan çok kötü konuşan arkadaşların var. Hele bi Sibel var, kız resmen kaşar, senin bütün eski sevgililerin onun yeni sevgilisi, senin aşk hayatını banttan yaşıyor kız. 2011’de tüm koçlar Sibel’den uzak dursun Allaha yakın olsun.

Boğa(20 nisan-20 Mayıs):2011 boğalar için mükemmel geçecek, her istediğin gerçekleşecek, terfi alacaksın, sayısalda büyük ikramiye tutturacaksın, dünyanın en iyi insanlarıyla tanışacaksın. Ne oldu boğalar, mutluluktan sırıtıyorsunuz bakıyorum, ulan burcu Boğa olan insanın bütün yılı iyi geçse ne olur, geçmese ne olur. Kurbanda 4 kişi ortak girecek size, şanslıysan but sana kalır. İşkembeye dikkat.

İkizler(21 mayıs- 21 Haziran):2011’in ilk yarısı 2002 yılı gibi, son yarısı 1984 yılı gibi geçecek. Kusura bakma ikizler, çalışamadım senin burcuna, eski yıllardan kolaj yaptım.

Yengeç(22 Haziran-22 Temmuz):2011’de uzun yıllardır görmediğiniz bir kişiyi tekrar göreceksiniz. Bu kişi senin hayatında çok önemli bir yere sahip. Ha ben de isterdim yıllar önce yazlıkta aşık olduğun kişiyi göresin ama olmuyor be yengeççim, uzun yıllardır görmediğin ebeni göreceksin, hastaneden emekli olmuş kadın. Sadece oturduğu mahallede ekstralara gidiyormuş. Geçen bir çocuk doğurtmuş 4 kilo, yere düşürmüş bebeği mal. Ulan tutamadığın çocuğu neden doğurtuyorsun, evinde otursana bunak karı.

Aslan(23 Temmuz-22 Ağustos):Aslan bu sene malı götürecek. Dokunduğu altın, ellediği elmas olacak. Allah ne muradı varsa verecek. Aslanım benim be, ulan ne güzel bi burç bu, Allah özene bezene yaratmış aslanları. Yok astroloji bilimi söylemiyor , ben kendi adıma diliyorum. Bi de aslan burcu kibirli olur diyenler var aranızda, ne alaka kardeşim, kıskananlar çatlasın, beğenmeyenler patlasın, yelesine kurban olurum o aslanın.

Başak(23 Ağustos- 23 Eylül): 2011’de sana kısmet var anacım. İki vakte kadar böyle uzun boylu, kara kaşlı kara gözlü, zengin bir kısmet görünüyor sana, ama aranıza karakedi giriyor, sizi çekemeyenler var. Bak görüyor musun kokoz burunlu, bira göbekli birisi var, sizin aşkınızı çekemiyor, bak bak tipe bak, çok kötü birisi bu anacım, ayy evlerden ırak olsun, tü tü tü, nazar var yavrum sende. Bi de için kabarmış senin, bilemiyorum telve de kabarmış olabilir. Bi ara da gel kurşun dökeyim sana.

Not:hava bulutluydu, yıldızlara bakamadım, kahve falına baktım başakların.

9 yorum:

  1. benim burc (basak) supermis.. kem gözleri sislemesini bilirim ben. tez vakitte gelsin artik su kara kasli kara gözlu yagiz delikanli.

    YanıtlaSil
  2. benim burç boğa ve bu yıl okuduğum en iyi 2011de burçlar yorumu buydu herhalde astrologlara inanmıyorum ama seninkine güldüm en azından bi de ricam var ya başak burcunun kahve falına bakmışsın bi de boğanınkine baksan hani ne güzel olur.

    YanıtlaSil
  3. reis en kısa sürede oğlak yorumu da isteriz.

    YanıtlaSil
  4. kimseninki tutmadı, umarım seninki tutarda bi şekilde yırtarız. (Kurbanda her sene kaçmayı başaran Boğa)

    YanıtlaSil
  5. Kahve falına ayrıca bakarım ok:)
    oğlak yarın geliyor bora:)
    boğalara selam bi de:)

    YanıtlaSil
  6. bu nasıl ikizler burcu yaa ! güncellenmiş halini bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Boğalara neden kıyak geçildiğini de böylece anlamış olduk.
    Hak ediyoz canım zaten ;)

    YanıtlaSil
  8. ya ben bunu yeni okuyorum resmen enerjim yükseldi,,,, bi "aslan" olarak :p
    Yalnız "aslan bu yıl malı götürcek" derken 'mal'dan kasıt..neyse evrene kötü mesaj yollamayım akşamakşam:)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.